PRIVATE LABEL BIER.

LATEN WE SAMEN IETS UNIEKS GAAN MAKEN

WERKWIJZE. 

– Heb je interesse in een private label?

Er zijn een aantal mogelijkheden; Een exclusief op maat gemaakt product, of je kiest uit een assortiment bieren die wij op voorraad hebben. Dit geeft je de mogelijkheid al vanaf één fles een private label te bestellen.

PRIVATE LABEL VOOR HORECA EN SLIJTER

LATEN WE SAMEN IETS UNIEKS GAAN MAKEN!

Als (horeca) ondernemer ben je altijd op zoek naar onderscheidend vermogen. Een eigen bier, geheel ontwikkeld naar je eigen smaak en met je eigen uitstraling is een manier om dit te bereiken. Samen gaan we op zoek naar nieuwe uitdagingen en innovaties in de markt om iets unieks te maken.

Zo maken wij voor een aantal horeca ondernemers en slijterijen verschillende bieren. Dit kan zijn als huismerk of specifiek als foodpairing bij hun specialiteiten.

Wij komen graag bij je langs om samen te brainstormen. Wie is je doelgroep en wat wil deze doelgroep? Met welk doel wil je een private label en wat gaan we maken dat nog niemand anders heeft?

BRANDING

– Een private label bier zorgt voor onderscheidend vermogen –

De vraag; Hoe creëer ik onderscheidend vermogen, is er één die wij vaak bespreken met ondernemers. Je wilt niet het standaard pakket dat elke horeca ondernemer op de tap heeft staan, maar bent op zoek naar eigenheid. Iets waarmee je je kan onderscheiden van de rest! Dit kan perfect met een private label bier.

PRIVATE LABEL BIER VOOR UW BEDRIJF.

– VAN RELATIEGESCHENK TOT VRIJMIBO!

Relatiegeschenken bestaan al heel lang en zijn vaak erg standaard. Door te kiezen voor een bier uit ons assortiment private label bieren kan je een gepersonaliseerd relatiegeschenk geven of bedank je collega’s na het succesvol afronden van een project met een biertje!

Heb je op het bedrijf een tapinstallatie staan en stroomt elke vrijdag het bier rijkelijk uit de kraan? Hoe leuk is het dan om een eigen bier te hebben?

Bel met Nick, hij vertelt je alles over de mogelijkheden.

Contact

MEER WETEN OVER PRIVATE LABEL BIER?

NICK VERTELT JE ER ALLES OVER!