Sjors B.
Last

 De man die alles maakt.

In 2006 ben ik begonnen met bierbrouwen. Er was toen nog zeer beperkte keuze in grondstoffen en brouwmaterialen. Natuurlijk ging het de eerste paar keer fout, maar de passie voor het product bleef maar groeien! Zelf een bier maken, ongelooflijk dat het kon. Deze hobby is uitgegroeid tot totale biergekte met als gevolg dat ik in 2013 ben begonnen met het commercieel brouwen van bier.

Nick en ik hebben elkaar gevonden omdat Nick in Purmerend een aantal festival organiseerde waaraan ik deel nam. Het inzicht in elkaars talenten heeft ons bij elkaar gebracht! Samen komen we nu op de meest coole plekken en maken we in samenwerking met andere ambachten waanzinnige producten.

Heb je vragen over wat ik allemaal maak? Hieronder vind je mijn contact gegevens.

TE BEREIKEN OP:

+316 29 20 95 85
sjors@bergingbrouwerij.nl

PASPOORT

Geboorte datum: Je zou denken 1938 met die hoed maar het is 1982
Geboorte plaats: Onder de bar in een achterdeur café…
Huwelijkse staat: Met een Brabo!

Nick van der Meer

 De man die het verkoopt.

Terwijl ik marketing studeerde aan de Hogeschool van Amsterdam werkte ik zoals elk student in de horeca. Ik kon mijn ogen niet uit die keuken houden. Toen er een jaar geen leerling kok was heb ik de chef gevraagd deze functie te mogen vervullen. Toen was het gedaan! Wat een mooi vak. Het vlees, de vis, het koken, het proeven, het ontwikkelen. Mijn liefde voor lekkere eten was geboren!

Na mijn studie ben ik als zelfstandige aan het werk gegaan. Ik organiseerde evenementen en handelde hier en daar wat in bier. Toen ik Sjors tegen kwam merkte ik al gauw dat hier een mooie samenwerking uit zou voortkomen. Terug naar de basis, het product zelf ontwikkelen.

Met mijn marketing achtergrond en organisatie kunde ben ik verantwoordelijk voor de verkoop van onze producten en de organisatie daar omheen. Samen met Sjors ben ik continue op zoek naar nieuwe smaken, producten en samenwerking.

Wil je mij wat vragen? Geen probleem, ik hoor graag van je.

TE BEREIKEN OP:

+316 50 55 54 14
nick@bergingbrouwerij.nl

PASPOORT

Geboorte datum: Aan mijn haar te zien, 1948 maar het is toch echt 1988.
Geboorte plaats: Amsterdam
Huwelijkse staat: Ik heb de mooiste vriendin van iedereen!