PROEF BERGING

Bierproeverij en rondleiding brouwerij

Bij onze ‘bovenburen’ van Rozemeijer kun je heerlijk proeven van al het lekkers uit de regio. Zeker de moeite waard om eens een bezoekje te plannen op deze unieke locatie in Purmerend.

Ook kun je een proeverij en rondleiding reserveren voor groepen. Per groep van minimaal 10 personen kun je door de brouwerij geleid worden en vervolgens verwend worden met heerlijke bieren van Berging Brouwerij.Je kunt aansluitend een lunch of diner reserveren om je bezoek optimaal te benutten.

Ga voor alle informatie naar Rozemeijer

Proeverij

Berging Beleving

Voor de optimale beleving van Berging bieren ben je bij Rozemeijer aan het juiste adres. De gezelligste huiskamer van Nederland, waar je kan eten, drinken en ontspannen op een unieke locatie. 

Het Hollandia terrein is het laatste stukje oude industrie die er in Purmerend te vinden is. Op deze plek staat ons pand met Berging Brouwerij op de begane grond en Rozmeijer op de eerste verdieping.

In het pand en op het terrein zorgen we voor een heerlijke beleving voor onze gasten en kan je genieten van de bieren die er op deze zelfde locatie worden geproduceerd.