GIN Private Label

Private label GIN

Wat doe je met het bier dat je overhoudt uit testbatches? Zelf opdrinken is een optie maar de dokter adviseerde ons om het toch maar te destilleren. Een deel van dit destillaat hebben we gebruikt om een eigen gin te maken. Omdat we graag samenwerken, stellen we een deel hiervan beschikbaar om een eigen private label gin te maken!  Iets voor jou?

Mossel en Gin

— Testen met tincturen.

PRODUCT ONTWIKKELING

Hoe het werkt? Neem nou de samenwerking met Brasa Bar&Kitchen in Purmerend. Ter ere van de opening van hun 2e vestiging in de Beemster ontwikkelden we Brasa’s Gin.

We maakten eerst een lijst met smaakassociaties op basis van de wensen van de doelgroep, het ideale drinkmoment én de sfeer van de zaak. Vervolgens ontwikkelden we 4 testbatches en testten we op kleine schaal verschillende smaken. En… lekker!!

GIN ontwikkeling

— GIN in ontwikkeling.

PROJECT DETAILS

Een Gin voor Brasa? We waren er samen al snel uit dat sinaasappel hét hoofdingrediënt moest zijn. Maar het mocht ook wat spice hebben. Dit hebben we gecreëerd door de toevoeging van gember. Brasa’s Gin combineren we het liefst met de 1724 tonic. Dit is een luxe en subtiele tonic met zeer delicate mousse, kenmerkend door zijn droogheid en citrus smaak. Brasa’s Gin is een frisse Gin-Tonic met een spicy en lichtzoet karakter.